El retorn de Satoransky a Sevilla

El retorn de Satoransky a Sevilla

El base txec va tornar aquest diumenge amb el Barça al Pavelló de San Pablo, la pista on va jugar durant cinc temporades

El d’aquest diumenge a la pista del Baloncesto Sevilla es presentava com un partit més de la Lliga Endesa excepte per a un jugador: Tomas Satoransky. El base txec tornava amb la samarreta del Barça al Pavelló de San Pablo, la pista que el va veure créixer com a jugador professional. Satoransky, que va arribar a la capital andalusa amb només 17 anys, va jugar al Sevilla durant cinc temporades abans de signar pel Barça.

Abans de viatjar, Satoransky va explicar que tenia moltes ganes de tornar a Sevilla. “Vaig passar-ho molt bé, hi vaig fer molts amics i sempre és bonic tornar-hi, espero que em rebin bé”, assegurava el txec. I, com esperava, va ser rebut amb una gran ovació quan van anunciar el seu nom per megafonia. En aquest sentit, el tècnic Xavi Pascual va comentar que “no era gens fàcil” per al jugador jugar contra l’equip on s’havia format.

És per això que es tractava d’un partit molt especial per a ell. Satoransky tornava per primera vegada al pavelló sevillà, i no li va anar del tot bé, igual que a tot l’equip en general. El Barça va patir la segona derrota de la temporada a la Lliga Endesa en caure per 85-74. El txec va ser titular i va jugar 15 minuts, i va anotar dos punts i va capturar cinc rebots per acabar amb 5 de valoració.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut