fcb.portal.reset.password

El Palau Blaugrana ha de ser decisiu / ARXIU FCB

La final ACB arriba aquest dimecres a Barcelona. El 2-0 favorable al Madrid obligarà el FC Barcelona a sumar dues victòries al Palau Blaugrana per igualar la sèrie. La missió és factible, vistos els resultats assolits a casa durant tota la temporada: 16 victòries i només una derrota a la Lliga i quatre triomfs més al play-off de quarts i semifinals.

Només el FIATC Joventut va ser capaç d’assaltar el Palau. Va fer-ho el 2 de novembre, ara fa més de set mesos, en el partit corresponent a la cinquena jornada. Des de llavors, 18 victòries consecutives com a local, inclosa una contra el Madrid (76-68).

Eurolliga: 14 victòries i 2 derrotes

El balanç també és molt favorable en els partits d’Eurolliga. A Europa l’equip presenta un balanç de 14 victòries i dues derrotes, patides contra Ulker i Panathinaikos, respectivament. Entre les víctimes, novament el conjunt blanc (85-80).

D’aquesta manera, el resultat global al Palau enguany és de 34 victòries i només tres derrotes. Si el FC Barcelona és capaç d’arribar a les 36, la final tornaria a Madrid. Dependrà del fortí.

Tornar a dalt