Darrer entrenament blaugrana al Gran Canària Arena

Darrer entrenament blaugrana al Gran Canària Arena

Els actuals finalistes de la Copa del Rei debuten a les 19.00 hores

El FC Barcelona viu amb intensitat les darreres hores abans del debut a la Copa del Rei. L’equip s’ha exercitat aquest matí al Gran Canària Arena abans del debut d’aquest dijous a la Copa (19 hores)

Xavi Pascual ha dirigit aquest dijous a primera hora del matí l’última sessió de treball, la clàssica sessió de tir, abans del debut d’aquesta tarda a la Copa del Rei contra el València Basket (19 hores).

Tothom disponible

Tot i que no tots els jugadors estan al cent per cent, el tècnic blaugrana té tota la plantilla a la seva disposició per preparar l’exigent duel d’aquest dijous a la tarda contra el conjunt valencià. Com és habitual, l’entrenament ha servit per repassar alguns sistemes de joc i per agafar el tacte de l’espectacular pista del Gran Canària Arena.

Tot just finalitzar la sessió de tir, la comitiva blaugrana s’ha creuat amb els components del València Basket. Després ha estat l'hora d'atendre novament els mitjans de comunicació. Aquest matí ha estat el torn de Xavi Pascual, Àlex Abrines, Ante Tomic i Brad Oleson.

Tomic parla de la duresa dels Barça-València

“No hi ha favorits en aquests tipus de partits de la Copa del Rei. Sabem que serà un partit dur, com sempre que ens hem enfrontat al València, i espero que guanyem”, ha assegurat el pivot croat del FC Barcelona. Tomic, a més, també ha volgut destacar el paper que pot jugar l’Unicaja de Màlaga, l’actual líder de la Lliga Endesa, i espera una Copa “interessant”.

Com Tomic, Abrines també ha volgut destacar “la igualtat que hi ha en aquesta Copa, amb equips com el Joventut, el Bilbao i l’Unicaja, que aquesta temporada estan molt bé”. Finalment, Brad Oleson ha reconegut, com els seus companys, que no hi ha favorits a la Copa i que “qualsevol cosa pot passar”. L’escorta d’Alaska ha afirmat que, malgrat que tots dos equips han tingut i tenen alguns lesionats, “no hi ha excuses”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut