fcb.portal.reset.password

Juan Carlos Navarro ha passat la revisió mèdica amb la resta de companys / FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

La secció de bàsquet ha iniciat aquest dijous la nova temporada amb les habituals revisions mèdiques de cada curs. El Barça 2013/14 s’ha posat en marxa certificant el bon estat físic dels membres d’una plantilla que tornarà a lluitar per tots els títols en joc. Després de guanyar la Copa del Rei, arribar a la final de la Lliga Endesa i a la Final Four de l’Eurolliga, la secció de bàsquet ha confeccionat una plantilla per afrontar la nova temporada amb l’objectiu de millorar resultats.

A la tarda, primer entrenament

Després de les habituals revisions mèdiques, el conjunt de Xavi Pascual s’exercitarà a la tarda per primera vegada aquesta pretemporada. Ho farà al Palau Blaugrana per començar a preparar els primers amistosos. El primer serà el dia 8 de setembre a Sant Julià de Vilatorta contra el Fiatc Joventut i l’endemà l’equip es desplaçarà a Encamp per fer una estada de preparació de cinc dies.

En aquest inici de l’activitat de la secció de bàsquet, el tècnic Xavi Pascual pot comptar amb tota la plantilla excepte amb aquells jugadors que estan concentrats amb les seves respectives seleccions. Nachbar amb Eslovènia, Papanikolaou amb Grècia, Lampe amb Polònia i Tomic amb Croàcia disputaran a partir del pròxim 4 de setembre l’Eurobasket d’Eslovènia. A més, Marcelinho Huertas també està concentrat amb la selecció del Brasil.

Tornar a dalt