Xavi Pascual: “No havia viscut mai una sensació així”

Xavi Pascual: “No havia viscut mai una sensació així”

El tècnic del Barça Regal admet que l'equip no travessa un bon moment i diu que "la situació no és irreversible perquè no som tan dolents com hem demostrat contra el Blusens"

Després de l'inesperada derrota contra el Blusens Monbus per 54-62, Xavi Pascual ha valorat en roda de premsa el partit del Barça Regal aquest dimecres al Palau Blaugrana. El tècnic de Gavà ha expressat el seu malestar per la desfeta i ha explicat que l'ansietat pot ser un dels motius de la derrota.

"La necessitat de victòria de l'equip ha fet que ens passéssim de voltes. No hem pogut controlar les nostres emocions i hem jugat total l'estona pensant què passaria si perdíem. Jugant amb l'amenaça de la derrota no ho hem sabut capgirar", s'ha lamentat l'entrenador blaugrana.

I és que la situació és nova per a l'equip i això afecta els jugadors. "És una situació totalment nova per a nosaltres. Feia anys que no perdíem tants partits i cada vegada costa més ser fort mentalment per jugar amb aquesta pressió. El proper partit hem de ser capaços de capgirar aquest sotrac, que ens arriba en el pitjor moment. Més enllà de les derrotes estàvem jugant de manera correcta", ha valorat Pascual, que ha afegit que "mai havia viscut una sensació així des que estic aquí".

Per acabar, ha volgut donar un missatge de tranquil·litat. "No és una situació irreversible perquè no som tant dolents com hem demostrat aquest dimecres contra el Blusens", ha explicat el tècnic català.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut