Quatre dies per a la preparació del partit contra el Panathinaikos

Quatre dies per a la preparació del partit contra el Panathinaikos

Els homes de Xavi Pascual tindran més dies del que és habitual per a la preparació del cinquè partit contra el Panathinaikos El conjunt grec, que ha ajornat els seus últims tres partits de Lliga, haurà tingut una setmana per descansar

L’exigència de la competició a vegades juga en contra del Barça Regal, que durant l’eliminatòria de quarts de final ha hagut de complir amb les seves obligacions a la Lliga Endesa disputant tres partits de màxima exigència. Els partits a Santiago de Compostel·la contra l’Obradoiro i al Palau Blaugrana contra el Gran Canària i l’Estudiantes s’han resolt amb dos triomfs i una derrota. El seu rival en els quarts de final de l’Eurolliga, el Panathinaikos, ha pogut ajornar els tres partits que hauria d’haver disputat i ha afrontat amb més descans els partits de quarts.

Més descans

Aquest serà el primer partit en què el Barça Regal podrà descansar més de dos dies. Cal recordar que els dos primers partits es van disputar el 9 i l’11 d’abril, mentre que el tercer i el quart partit van disputar-se el 16 i el 18 d’abril. Per tant, entre partit i partit, comptant la jornada ACB, Xavi Pascual tan sols ha tingut hores per preparar el partit. Ara, però, per al partit decisiu és diferent.

Quatre dies que seran importants per poder gaudir de més dies de descans entre partit i partit i també per preparar el que fins ara és el partit més important de la temporada a Europa. Un cinquè partit que tindrà el Palau com a jutge i que en cas de victòria certificarà el pas a la Final a Quatre i a unes semifinals contra el Reial Madrid. Més al·licients, impossible.

Recuperant efectius

I per aconseguir aquesta fita, Xavi Pascual ja podrà comptar amb més homes de rotació. La recuperació de Xavi Rabaseda i Marko Todorovic és un fet i tots dos augmentaran el nivell competitiu de la plantilla, que s’ha vist perjudicada per les lesions en les darreres setmanes. Jugar-te al Palau el partit clau de la temporada és la millor notícia per a una plantilla que ha sabut treure el màxim rendiment en els pitjors moments.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut