fcb.portal.reset.password

Mickeal, durant la roda de premsa. FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

Pete Mickeal ha comentat aquest dimarts en roda de premsa que marxa als Estats Units per ser tractat per un especialista NBA que ha ajudat altres jugadors amb el mateix problema, un tromboembolisme pulmonar, a tornar a les pistes.

Avui no és un dia trist, sinó que és un bon dia. Em sento amb més forces que abans. El més important per a mi en aquests moments no és el bàsquet, sinó recuperar-me. Vull solucionar els problemes que tinc a la meva sang. En dues setmanes marxaré als Estats Units perquè em tracti un especialista. Puc ser allà dos mesos, quatre, sis, un any, o per sempre”, ha comentat Mickeal, que ha agraït a tothom el tracte que li han dispensat.

Mickeal, però, ha deixat clar que la seva primera prioritat és curar-se i no tenir cap problema i la seva segona opció passa a ser el bàsquet. “Treballaré més dur que mai, perquè com més gran em faig més ganes tinc de jugar a bàsquet. Espero que algun dia pugui tornar a jugar”, ha comentat l’americà, que ha afegit: “Quan penso en les coses positives, penso que ara puc veure créixer el meu fill i, també, ara podré anar a pescar, una de les meves passions”.

Tornar a dalt