fcb.portal.reset.password

Xavi Pascual

“Estem contents, en un partit en què no hem jugat bé en els dos primers quarts, amb mals percentatges prop de cistella. En la segona part hem tingut millor joc, millor transició ofensiva i hem defensat fins i tot millor; tot el partit hem defensat bastant bé. Hem tingut una mica més d’encert exterior i ens emportem aquesta important victòria”, valorava Xavi Pascual després del triomf per 49-67 a la pista de Lietuvos Rytas.

El tècnic del Barça Regal es quedava, principalment, amb el bagatge defensiu dels seus homes: “Hem controlat bastant bé els seus avantatges que adquireixen a partir del seu joc dinàmic. Han tingut poca creació, fruit de la nostra estratègia defensiva. La seva anotació venia d’accions individuals, perquè no permetíem el seu joc”.

Preguntat per Jasikevicius, gairebé inèdit, Pascual ha indicat: “Serà molt important en el futur, en moments molts decisius ens ajudarà molt. Anem a poc a poc; estic molt content amb el seu treball i evolució en les últimes setmanes. Molt aviat estarà a un molt bon nivell”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();