Pascual: “Hem passat de ser dominadors a ser dominats”

Pascual: “Hem passat de ser dominadors a ser dominats”

El tècnic del Barça Regal ha assegurat que “el Caja Laboral ha cregut més en la victòria que nosaltres” després d’un duel on l’equip blaugrana “ha perdut el control del partit”

Xavi Pascual ha analitzat la derrota a la pista del Caja Laboral. El tècnic blaugrana ho ha fet amb detall: “Hem jugat molt bé els primers vuit minuts de partit i, a partir d’allà, hem fallat una acció relativament fàcil i hem començat a perdre el control del duel. Hem perdut moltes pilotes i ells ens han castigat al contraatac”. “Al tercer quart hem tornat a estar més posats dins del partit. No obstant, ells han anotat en situacions difícils en l’últim període i als minuts finals ja no hem tingut opcions de capgirar el marcador”, ha afegit.

L’entrenador del Barça Regal ha resumit les sensacions afirmant que “hem passat de ser dominadors a ser dominats. El Caja Laboral ha cregut més en la victòria que nosaltres”. Segons Pascual, si l’equip no defensa bé no hi ha opcions de guanyar i menys en partits com el d’aquest diumenge, en el que l’anotació no ha estat alta.

Conscient de les dificultats

Tot i la derrota, el tècnic és conscient de la situació: “Sabíem que aquests primers quatre mesos de competició ens costarien molt. Ara estem en aquesta situació però sabem que hem d’arribar al màxim nivell a la recta final de la temporada. De moment, hem d’intentar jugar bé en els minuts decisius de partits com el d’aquest diumenge”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut