Pascual: “És una victòria important”

Pascual: “És una victòria important”

El tècnic destaca el bon segon temps del Barça Regal a Sevilla, en què l’equip ha “defensat millor” A partir del final del tercer quart els blaugranes han “sabut administrar bé l’avantatge”

El Barça Regal s’ha imposat a Sevilla (72-91) gràcies a una bona segona part en què ha trencat la igualtat que ha regnat durant el primer temps. “Estem contents. Hem tingut un bon equilibri a la primera meitat i a la segona hem millorat. Hem defensat millor, hem estat més ben col·locats, hem tingut més intensitat i, quan hem tingut més avantatge al final del tercer quart, l’hem sabut administrar bé”, ha declarat el tècnic Xavi Pascual un cop acabat el matx.

Bé en el rebot

Pascual també ha lloat la feina rebotadora de l’equip contra un Cajasol que era el millor de l’ACB en rebots en atac. “Era un repte que teníem i a la segona part hem rebotat bé. A la primera ells han tingut molt encert en el tir”, ha declarat. Pel tècnic blaugrana, l’equip només ha patit “quan teníem una pèrdua, perquè sempre acabava amb cistella rival”.

Lluita per la tercera plaça

El tècnic, satisfet pel triomf, creu que ara toca “seguir pensant partit a partit per lluitar per la tercera plaça”, a la qual també opten l’Uxue Bilbao Basket i el València Basket, que també ha guanyat aquest dissabte. “Quan vam perdre contra el Caja Laboral vam perdre les opcions de quedar segons”, ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut