fcb.portal.reset.password

Todorovic, contra l'UCAM Múrcia. FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB.

Un dels protagonistes del convincent triomf del Barça Regal sobre l’UCAM Múrcia va ser Marko Todorovic. L’ala pivot va completar una impecable actuació amb 9 punts, 4 rebots i 1 tap en 16 minuts diputats. A més va presentar una estadística de 3/3 en tirs de 2 punts i 1/1 en triples, per assolir un 10 de valoració.

El montenegrí, de 20 anys, manifesta una progressió notòria en els tres partits jugats aquesta temporada. En la primera jornada no va arribar a entrar a la pista, mentre que a la segona, malgrat la derrota culer a Bilbao, ja havia ofert bones prestacions, amb 6 punts i 6 rebots en 9 minuts.

Pascual, content

Després del partit amb el Múrcia, el seu entrenador, Xavi Pascual, valorava així l’evolució de Todorovic: “Hi ha un punt d’inflexió important en la seva millora, exponencialment està creixent molt ràpid, estic francament content amb ell. Li queda un llarg recorregut, seguir creixent en la mateixa línia i quan arribi un dia que tothom parli d’ell, seguir fent-ho bé”. I afegia: “Ha de viure encara moltes coses, però en aquests moments estem molt contents amb aquesta primera fase de creixement”.

Se sent bé

Todorovic, per la seva banda, reconeixia que amb la plantilla del Barça Regal estava car jugar i que, per això, havia d’esforçar-se com ningú: “Em sento bé, és un bon grup. Hi ha molta competitivitat i s’ha de treballar molt per guanyar-se els minuts i això em va bé. Com que sóc el més jove, haig de treballar més”. “Estic bé físicament i crec que si faig les coses que vol l’entrenador em donarà minuts”, va concloure.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();