fcb.portal.reset.password

Saras Jasikevicius durant la revisió mèdica / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS - FCB

Els cinc jugadors del Barça Regal que han participat als Jocs Olímpics han passat aquest matí la revisió mèdica i a la tarda es començaran a entrenar. Després d’unes setmanes de vacances, Navarro, Sada, Huertas, Ingles i Jasikevicius, que torna a la que va ser casa seva, es posaran a disposició de Xavi Pascual per començar a preparar una temporada en què l’Eurolliga i la revàlida del títol de Lliga són els principals objectius

Primer dia atapeït

Navarro i Sada, medallistes olímpics, i Ingles, Huertas i Jasikevicius han passat per les instal·lacions de la Ciutat Esportiva cap a les 9.30 hores del matí per fer-se la revisió mèdica i conèixer així el seu estat físic. Aquests jugadors, que no van poder passar-la amb la resta de companys perquè tot just havien finalitzat la seva participació als Jocs de Londres, s’entrenaran per primera vegada aquesta temporada avui dilluns, a les 18.30 hores, a la Ciutat Esportiva.

L’entrenament serà la primera presa de contacte dels olímpics amb el Club aquest nou curs, i sobretot de Saras Jasikevicius. El jugador lituà s’entrenarà per primera vegada després de 9 anys lluny de Barcelona, i coneixerà els que seran els seus companys durant el proper any. De la seva primera etapa blaugrana, només queda a l’equip Navarro.

Tornar a dalt