fcb.portal.reset.password

FOTO: ARXIU FCB

A Lituània, dijous, el Barça Regal va vèncer per 49-67. Aquest diumenge, a Saragossa, ha guanyat per 50-65. Són dos resultats gairebé idèntics que parlen de la personalitat d’aquest nou Barça Regal, que va començar la Lliga encaixant dues derrotes. “Les dues primeres derrotes han convertit cada partit en una espècie de final. Volem tenir ràpidament més victòries que derrotes, i per aquest motiu era important guanyar”, ha declarat un cop acabat el partit a la pista del CAI Saragossa.

“Defensivament, bé”

El tècnic ha volgut destacar l’inici de partit i el comportament defensiu dels seus homes. “Els primers minuts han estat bons. Hem estat bé defensivament durant tot el partit. Hem tingut un bon control del rebot i hem trencat els punts forts del rival, tot i que encara no tenim l’efectivitat necessària per ser molt millors”, ha afirmat.

Pascual pensa que cal “molt més temps” per veure el millor Barça Regal, però que “anem pel bon camí, ja que defensivament estem molt millor i gairebé sempre trobem allò que volem ofensivament. El nostre joc fa moltes coses bé”, ha acabat dient.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();