fcb.portal.reset.password

Supercopa Endesa 2012

Des d’aquest dijous i fins al divendres 7 de setembre els socis i les penyes del FC Barcelona que vulguin assistir a la Supercopa Endesa poden adquirir el seu abonament per veure els dos dies de la competició que se celebrarà al pavelló Príncipe Felipe de Saragossa el 22 i 23 de setembre. El Club disposa de 200 abonaments al preu de 28 euros i la venda serà exclusiva per a socis i penyes del Barça.

Per adquirir els abonaments es pot enviar un correu electrònic seccio.basquet@fcbarcelona.cat o bé trucar al telèfon 93.496.37.14.

Els quatre participants

La Supercopa Endesa 2012 enfrontarà en format de semifinals i final el CAI Saragossa (amfitrió), el Barça Regal (campió de la Lliga Endesa 2011/12), el Reial Madrid (campió de la Copa del Rei 2011/12) i el València Basket (millor classificació internacional).

Més abonaments, a través de l'ACB

A banda dels 200 abonaments per a la Supercopa Endesa 2012 que té el FC Barcelona per als seus socis i penyes, els interessats també poden adquirir-ne a través de l'ACB. Divendres, a partir de les 14 hores, es posen a la venda per a tots els aficionats els abonaments per als dos dies de competició. Per comprar les entrades s’haurà de fer a través de la xarxa de caixers de la CAI. Els preus van dels 24 als 42 euros.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();