fcb.portal.reset.password

Xavi Pascual en la roda de premsa prèvia al partit davant el Montepaschi de Siena (Foto: Àlex Caparrós-FCB)

Marcelinho en la roda de premsa prèvia al partit davant Montepaschi (Foto: Àlex Caparrós-FCB)

Un clar aspirant per ser a Istanbul

"El Siena és un rival de primeríssim nivell, de Final a Quatre, un dels grans candidats per ser a Istanbul. El partit és molt atractiu. Sota el meu criteri, un dels millors que es poden veure a Europa. Partit gran, partit important. Per tant, esperem viure-ho amb la nostra gent que ens està acompanyant molt aquests dies al Palau."

Estil definit

"És molt difícil preveure com pot anar el matx. Al final, un detall pot decidir, com ja va passar la temporada passada, i, a priori, pot ser així. Crec que hi ha molta igualtat, perquè ens estem enfrontant any rere any, i segurament hi ha dos aspectes que marquen el seu estil. Un pot ser l'aportació de McCalebb, un dels grans referents a Europa, un base d'altíssim nivell, molt sòlid. El pivots obren el camp i quan prenen la decisió de llançar sempre tenen ajudes. Tenen el millor percentatge de tirs de tres de la competició."

Partit moral

"Ens trobem en la primera volta encara. Quatre jornades i quatre victòries no diré que ens donaria la classificació, però si que ens deixaria a prop. Crec que és molt significatiu per la importància de l'enfrontament entre dos equips grans, més enllà de la classificació. Qui guanyi en sortirà reforçat moralment."

Andersen i Pep Guardiola

"Ha passat força temps des que va marxar. Entrava dins de les possibilitats del seu contracte marxar a l'NBA i ho va aprofitar a la seva edat. Va tenir un rendiment de menys a més en el primer títol de Lliga en aquesta etapa. Andersen va ser un jugador important."

"Agraeixo moltíssim les paraules de Guardiola. Sabeu la meva admiració cap a ell, per tot el que ha significat per al nostre club. La trobada va ser al restaurant Major 36 de Gavà. Vam passar una bona estona i agreixo les seves paraules."

Huertas analitza el rival

El base brasiler ha estat el jugador que ha passat per la sala de premsa del Palau Blaugrana. El director de joc del Barça Regal explica que el matx "serà dur, sobretot a nivell físic", destaca també la figura de McCalebb, malgrat que també diu que hi ha d'altres grans jugadors, i insisteix que "si es perd no passarà res, però si es guanya, tampoc significarà que estem classificats per a la Final a Quatre d'Istanbul".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();