fcb.portal.reset.password

Logo Supercopa 2012

Finalitzada la temporada, ja es coneixen els quatre equips que jugaran la Supercopa Endesa 2012. Seran el Barça Regal, com a campió de Lliga, el Madrid, campió de la Copa del Rei, el València, per mèrits internacionals, i el Saragossa, com a amfitrió. El torneig es disputarà al setembre –amb dates encara per confirmar- al pavelló Príncep Felip de la capital aragonesa.

El Barça i el Caja Laboral, únics campions

Serà la novena edició de la Supercopa. El Barça Regal i el Caja Laboral s’han repartit les vuit anteriors (quatre cadascun). El conjunt blaugrana ha guanyat, en els tres últims anys, a Gran Canària, Vitòria i Bilbao contra Madrid, València i Caja Laboral, respectivament.

Rècords d’audiències

El cinquè partit de la final del play-off de dissabte al Palau, emès per TVE, va obtenir una audiència mitjana d’1,8 milions d’espectadors i un ‘share’ de 18,6%, amb què va superar les dades mitjanes de la cadena en un 147%. Durant la retransmissió, almenys 5 milions de telespectadors van veure el clàssic en algun moment. Són les millors dades d’audiències en 15 anys.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();