fcb.portal.reset.password

L'entrenador blaugrana, feliç per un gran debut a casa (Foto: Àlex Caparrós - FCB)

Tot i que cadascú pot fer la lectura segons convingui, per a Xavi Pascual el seu equip ha estat el principal culpable que l'Asefa Estudiantes no hagi oposat resistència. "Els hem tret del partit gràcies a la nostra feina. Crec que el mèrit és nostre", ha afirmat l'entrenador blaugrana, satisfet per la resposta dels seus homes en el debut a casa davant d'un públic que també ha respost: "Estem il·lusionats per l'inici. La nostra gent no ens ha fallat. El Palau ha ofert un aspecte formidable. I estic molt content pel partit, ja que els hem pogut correspondre".

Aquestes són altres valoracions dels protagonistes del partit (97-51).

Xavi Pascual, entrenador FC Barcelona Regal

"Hem fet un partit complet en totes les facetes del joc. Hem après dues lliçons respecte al partit del Múrcia: hem millorat en ritme i en el control del rebot defensiu. Hem millorat en velocitat, en circulació de la pilota... Els 41 rebots pels 22 d'ells i les 30 assistències en són un bon exemple".

"L'únic 'però' el podem posar quan guanyàvem de 18 i faltaven dos minuts i mig del segon quart en què no hem estat tan brillants en concentració i Jiménez ha aconseguit amb un triple deixar només 12 punts que, penso, no reflecteixen la realitat".

"Afortunadament a la represa hem estat brillants en defensa, en el ritme d'atac contra zonals (2-3, 3-2, mixta...).

"Boniface Ndong ha estat excel·lent. I també Fran Vázquez, que aquesta nit ha estat amb febre".

Boniface Ndong

"La defensa ha estat la clau. Hem jugat molt bona defensa".

"Jo no penso en atac. Si defensem bé, l'atac és més fàcil".

"Mai t'has de prendre un partit com a fàcil. Sempre s'ha de saber patir i respectar l'adversari. Jugar sempre dur".

Marcelinho Huertas

"L'equip ha respost i ha defensat molt bé per deixar un equip com l'Estudiantes amb 50 punts."

"He connectat bé amb Boniface Ndong però espero conèixer bé tots els jugadors i poder passar-los la pilota com els agrada".

Pepu Hernández: “No hem sabut respondre”

L'entrenador de l'Asefa Estudiantes, Pepu Hernández, no ha tingut més discurs que el de rendir-se a l'evidència: "Ens hem trobat amb un equip molt motivat amb la seva presentació i no hem sabut respondre'ls ni competir. Hem estat desbordats i defensivament, nuls".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();