fcb.portal.reset.password

Open Media Day, o el que és el mateix, jornada de portes obertes als mitjans informatius. D'una banda micròfons, de l'altra, fotos... I opinions múltiples i diverses sobre el debut a l'Eurolliga.

Ingles, ha estat un dels protagonistes divertits d'una jornada dedicada a l'atenció als mitjans informatius que donen cobertura al Barça Regal i a l'Eurolliga. L'australià ha exercit d'improvitzat periodista i s'ha atrevit fins i tot amb unes preguntes al seu company Victor Sada.

Navarro, amb ganes de debut

L'estrena a l'Eurolliga serà aquest dijous davant l'Olimpia de Liubliana, un rival complicat. Hi ha ganes, però, de la millor competició d'Europa com afirma Juan Carlos Navarro: "Sí hi ha moltes ganes de debutar en aquesta competició. Juguem a una pista complicada en la que l'any passat ens va costar guanyar i farem tot el possible per poder ser a la Final a Quatre d'Istambul."

D'altres, més inexperts, com Xavi Rabaseda, també tenen ganes d'agafar experiència i anar sumant minuts en una competició molt exigent: "Possiblement estem parlant de la millor competició després de l'NBA i de la pròpia ACB. Hi ha molta qualitat als equips que juguen aquí."

Mickeal parla de la motivació del grup

Els més veterans, però, ja saben què significa guanyar l'Eurolliga. El sabor és inigualable...però tornar-lo a sentir: "Personalment sempre estic motivat. En el meu cas més encara perquè la temporada passada me la vaig passar quasi tota lluny de les pistes. Aquest any, a més, tenim molts nois que no han guanyat encara aquesta competició, amb la qual cosa hi haurà encara més motivació."

Dimecres rumb a Eslovènia

L'equip de Xavi Pascual marxa aquest dimecres a les 11.00 hores cap a Eslovènia. L'arribada a Liubliana està prevista a les 13.30 hores. L'equip sortirà de les instal·lacions barcelonistes a les 10.00 hores.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();