fcb.portal.reset.password

Objectiu doble: completar el grup de treball i adquirir experiència. Xavi Pascual compta amb vuit jugadors joves –en edat júnior la majoria– per fer equip. Amb només sis sèniors (Fran Vázquez, Boniface Ndong, Pete Mickeal, Chuck Eidson, Xavi Rabaseda i CJ Wallace), el Barça Regal necessita més efectius durant aquesta fase de la pretemporada fins que no arribin els internacionals (Juan Carlos Navarro, Víctor Sada, Erazem Lorbek i Kosta Perovic estan disputant l'Europeu; Joe Ingles el preolímpic d'Oceania i Marcelinho Huertas el preolímpic d'Amèrica).

Els vuit privilegiats són els següents. En la posició de base, Carles Marzo, Joan Creus i Josep Pérez; com a escorta, Àngel Aparicio; com a aler, Iván García (l'any passat ja va ajudar l'equip durant la fase més crítica de lesions i, desafortunadament, ell es va lesionar greument); Nick Spires i Alexandr Zhigulin són dos '4' en edat júnior, i com a pivot hi ha Papa Abdoulaye Mbaye, en la seva tercera pretemporada amb el primer equip.

"Tenim diferents perfils de jugadors", explica Agustí Julbe. El segon entrenador blaugrana, com la resta del cos tècnic, estan molt pendents d'aquests joves jugadors: "Tot i que, per a alguns, aquesta ja és la segona o tercera pretemporada que fan amb nosaltres, per a d'altres és la primera experiència i és important que vegin un estil de bàsquet diferent, més estructurat que en les categories formatives. A més, complementen el treball del sènior, col•laboren en el cinc contra cinc i és important per a ells que entrin en la dinàmica del primer equip".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();