fcb.portal.reset.password

Joan Bladé. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Després de les rodes de premsa de tècnics i jugadors prèvies al primer clàssic de la gran final de l’ACB, el directiu responsable de la secció, Joan Bladé, ha fet una crida a l’afició perquè aquest dimecres i divendres es vegi el Palau de les grans ocasions. “Són dos partits molt importants, necessitem que els jugadors sentin el Palau i es creï el ‘feeling’. Esperem que siguin dues nits màgiques i es mantingui l’Efecte Palau”, ha declarat.

Crida als abonats

En aquest sentit, el dirigent s’ha centrat en el primer partit, moltes vegades clau en tipus d’eliminatòria així. Segons ell, “és molt important per conservar el factor pista i per això cal el suport dels seguidors”. I, especialment, s’ha referit als socis abonats al Palau: “Hem d’intentar que els abonats hi assisteixin i que els que no vinguin alliberin el seu seient. De moment, hi ha entre 1.500 i 1.700 entrades per a aficionats”.

Sobre l’assistència de públic de la present temporada al Palau en els partits del Barça Regal, Bladé ha reconegut: “L’afluència no ha estat la que esperàvem. Hem fet una anàlisi profunda per millorar-la i al final de temporada explicarem les mesures. Pensem que tenim les eines”.

Vol que es parli de bàsquet

D’altra banda, el directiu responsable de la secció s’ha mostrat rotund davant de les polèmiques arbitrals sorgides durant el play-off. “Fins al dia d’avui, no hem fet cap declaració pública dels àrbitres. Ni hem parlat bé ni malament, i així seguirem. Volem que es parli de bàsquet”, sentenciava.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();