fcb.portal.reset.password

Fran Vázquez, al gimnàs del pavelló d'Encamp (Foto: Àlex Caparrós - FCB)

Després de fer una sessió de recuperació ahir a la tarda, Xavi Pascual ha decidit que la sessió d'aquest matí fos principalment física. A dos quarts de deu del matí, els 13 jugadors que ha desplaçat el Barça Regal a Encamp han realitzat la 'curse navette', un exercici de resistència per valorar l'estat físic dels jugadors. Tots ells l'han passada de forma satisfactòria, prova evident que els treball realitzat durant l'estiu i aquests primers dies de pretemporada han estat positius.

Tot seguit, els jugadors s'han repartit en dos grups. Els bases i alers s'han quedat a pista fent exercicis de tècnica individual i de tir, mentre que els pivots han anat al gimnàs a fer una sessió de peses.

Un cop finalitzat, s'ha girat la truita i els pivots s'han dirigit a la pista a fer exercicis específics de la seva posició, mentre els seus companys han fet una intensa sessió al gimnàs. Han estat dues hores i mitja de feina de màxima exigència.

Aquesta tarda, l'equip s'exercitarà a la pista del poliesportiu d'Encamp una altra vegada però aquesta sessió de dues hores serà tota amb pilota i els jugadors no hauran de patir tant la duresa física de la pretemporada.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();