Ourense Provincia Termal - FC Barcelona Lassa B: Remuntada en un darrer quart immens (69-71)

Els de Julbe fan un parcial de 5-21 a l’últim període i s’emporten un partit que semblava perdut amb el 64-50

El Barça Lassa B ha sumat la cinquena victòria consecutiva –vuitena de la temporada– a la pista d’un Ourense que no ha pogut aturar el filial a l’últim quart (69-71). I és que un parcial de 5-21, liderat per Peña en l’anotació (14 punts, 19 en total) i Peno en la direcció, ha capgirat un matx que s’havia complicat amb el 64-50 del minut 30 i que ha acabat 69-71.

Màxima igualtat

I és que el partit del Barça Lassa B a terres gallegues ha tingut diferents moments. Un bon inici, amb grans minuts de Diagne i Kurucs (6-10), que no ha tingut continuïtat a causa de la direcció del local Diaz i els punts interiors de Guerra. Del 21-16 dels primers deu minuts s’ha passat al 32-24 del minut 15 en un mal moment del filial. Tot i així, abans d’arribar al descans l’aparició des de l’exterior de Max Esteban –tres triples– ha permès igualar l’electrònic fins al 40-38 amb el qual han marxat tots dos equips al vestidor.

Mals minuts

I és que, a la represa, que ha acabat amb un parcial de 24-12, l’Ourense ha estat millor que els blaugranes. Els punts de Mitrovic i Kapelan, juntament amb aparicions intermitents de Flis i Díaz, han fet mal a un Barça B que s’ha vist 14 punts per sota, 64-50, a falta de deu minuts per acabar.

Reacció memorable

Però aleshores el Barça B ha realitzat un final de partit increïble. Ha fet un parcial de 5-21 per guanyar el duel liderat per Pena, autor de 14 punts, i també per Peno, que ha anotat quatre punts importants al tram final. Tot això, amanit amb els rebots de Trias, la lluita de Gerun, Kurucs i Font, entre d’altres. Del 64-50 s’ha passat al 67-68 amb un triple de Peña que ha posat per davant el Barça, i finalment el triomf s’ha cimentat des del saber patir, un un contra un de Peno i un tir lliure de Gerun.