FC Barcelona Lassa B – Ourense: Els triples visitants condemnen els blaugranes (70-79)

FC Barcelona Lassa B – Ourense: Els triples visitants condemnen els blaugranes (70-79)

Els de Julbe han estat intensos durant tot el partit però l’encert des de la línia de tres dels visitants ha estat un mur massa rocós per als blaugranes

El Barça Lassa B ha sumat una derrota tot i lluitar fins al final (70-79). Els nois de Julbe s’han esforçat al màxim per poder superar el gran encert en triples de l'Ourense. Tot i anar gran part del matx per darrere al marcador, els blaugranes no s’han rendit i han tret l’orgull i la persistència per intentar capgirar l’electrònic durant els quatre períodes.   

Els de Julbe han començat amb un ritme alt i amb ganes de guanyar. A poc a poc han sortit jugadors com Trias que tiraven d’experiència per anotar alguns punts importants per a l’equip local. Tot i el bon inici amb el qual han sortit els blaugranes, l’Ourense ha estat molt encertat des de fora del perímetre i en aquests primers moments ha castigat l’equip blaugrana des de la línia de tres punts.

A falta de tres minuts per acabar el primer període, el Barça B anava a remolc i havia de remuntar un resultat advers de vuit punts. Tot i la diferència a l’electrònic, els culers no s’han rendit i ho han intentat des de fora del perímetre i des de sota cistella. Pol Figueras, que ha estat convocat aquest matí per al partit del primer equip davant del Movistar Estudiantes, ha anotat algun triple que servia perquè els rivals no s’allunyessin de gaires punts de diferència. Al final del primer temps el resultat era de 19-24.

Al segon temps el Barça B ha sortit disposat a reduir la distància. El joc interior començava a funcionar i els blaugranes s'esforçaven per remuntar el partit i posar-se per davant a l’electrònic. Els visitants, però, han continuat encertats des de la línia de tres, i els de Julbe continuaven picant pedra.

Velicka, una de les noves perles del planter, ha estat un dels més destacats de l’equip blaugrana. Amb cistelles de tres i alguna penetració a cistella, el jove jugador ha estat el més actiu del segon quart. Pol Figueras, amb un triple, ha situat el Barça a només dos punts d'igualar el resultat. El sacrifici culer tenia cada cop més recompensa, i a poc a poc el Barça Lassa B s’acostava més als visitants. Però dos triples de l'Ourense han dificultat que el Barça B es posés per davant.

A la represa el Barça B ha continuat persistent en l’intent d’escurçar diferències, però els visitants han tingut un encert molt alt en els llançaments de la línia de tres i han complicat les aspiracions blaugrana. A l’últim quart els de Julbe han estat persistents i han lluitat amb totes les seves forces, però sense sort. Cal destacar l’esforç amb què ha jugat el Barça B, que en cap moment ha abaixat els braços ni ha donat cap pilota per perduda. Els de Julbe ho han continuat intentant de totes les maneres possibles, però els triples han condicionat molt el partit i finalment la victòria ha estat per als visitants (70-79).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut