El Barça CBS supera la prova de Tarragona i es dispara a la classificació

Les de Mateo Rubio compten els seus partits per victòries i lideren la Copa Catalunya

El TGN Bàsquet - Barça CBS  no passarà a la història del bàsquet però sí serveix a l’equip de Mateo Rubio per fer un pas endavant en  el liderat de Copa Catalunya i de rebot eixamplar la distància amb el  Mataró.

Això fa molt bona pinta i si el primer equip del FC Barcelona femení de bàsquet  manté aquesta ratxa victoriosa i millora el joc col·lectiu l’espectacle estarà garantit. El Barça CBS va fer un bon inici i Lara i Boleda van brillar en el joc ofensiu, si bé les de Tarragona  no van marxar del partit tot i l’11-23. El segon quart va mantenir un to d’igualtat i un joc un xic anodí.  Un quart de transició i que a la fi del primer temps  va mantenir les diferencies (19-32).

En el tercer quart es va veure el millor Barça, amb Boleda espectacular, i Sheila es va fer forta en el joc ofensiu. Un parell de ràpides transicions defensa-atac van fer que les de Mateo obrissin el primer avantatge interessant. A les locals se’ls va complicar el partit i no van veure cistella. El triples i la elegància de Lucia Pablos van vestir el marcador amb una distància de 22 punts al minut 30 (29 a 51).

El TGN Bàsquet va sortir més inspirat al darrer quart  però ja era tard i la bona actuació en defensa va tallar soca-rel les esperances locals d’obtenir un bon resultats al final (39 - 61).