Victòria del Barça CBS i liderat

El triomf del primer equip femení a Sant Fruitós (49-62), combinat amb la derrota del GEIEG, situen de nou les blaugranes al capdamunt de la classificació

No va ser el millor partit de la temporada, però el Barça CBS va tenir prou fortalesa mental per endur-se una valuosa victòria de Sant Fruitós (49-62). Un triomf que encara adquireix més importància després de la derrota del GEIEG. Les blaugranes comparteixen ara el liderat de la Copa Catalunya amb el conjunt gironí.

El Barça CBS va desplaçar-se a Sant Fruitós amb les baixes d’Anna Boleda i de Lara Fernández, per lesió. L’equip local va aconseguir imposar el ritme del partit que li convenia i va aconseguir que fos un duel igualat. Al primer i al segon quart, tot i arribar al descans amb un avantatge de cinc punts, el primer equip del Futbol Club Barcelona femení no va poder desenvolupar el seu estil de joc habitual.

Reacció a la represa

La situació encara es va complicar més a la represa. L’equip local va posar més dificultats i aconseguia ajustar una mica més el marcador. Per sort, al darrer període el Barça CBS va jugar els millors minuts del matx, i va aconseguir defensar millor i atacar amb molta més fluïdesa. Cal destacar els 24 punts d’Ari Lizano, amb 6 de 12 en triples, i els 16 punts de Lucía Pablos, que van ser decisius al tram final del partit.

El pròxim partit serà diumenge vinent, 8 de novembre, a les 19 hores contra l’Arenys Bàsquet.

Consulta els resultats i la classificació.