Sense opcions a Alcobendas per al bàsquet femení blaugrana (85-43)

Contundent derrota blaugrana a la pista del colíder. La diferència entre ambdós equips es va veure reflectida al marcador

D'una banda, el CB Alcobendas, segones a la taula amb 12 victòries i 2 derrotes. I, de l'altra, el Barça CBS, l'últim a la classificació amb 2 victòries i 12 derrotes. El precedent de la primera volta ens recordava un +9 per al conjunt granat, però l'evolució posterior dels dos equips no ha estat igual.

Superioritat des de l’inici

El partit va començar amb molts errors i superioritat de les madrilenyes en defensa. Això va fer que al final de quart s'arribés amb un 19-6 que ja indicava que el partit es jugava a la defensa.

El segon quart va reafirmar aquestes expectatives, i un parcial de 12-2 va fer que, al minut 5 del segon quart, el marcador ja lluís diferències (31-8).

La banqueta local va començar a fer rotacions i a donar minuts a les jugadores que no havien gaudit de gaire temps de joc en anteriors partits, la qual cosa no provocava canvis significatius en l'avantatge amb què s'arribava al descans, 39-16.

Continuant amb la mateixa tònica

Al tercer quart, un parcial de 17-0 que va fer passar d'un marcador de 39-22 a 56-22. Ni tan sols un temps mort de Tito Sobrín va poder canviar la tendència. El resultat al final de la tercera part era de 62-28. El partit estava sentenciat. Al final, un eloqüent 85-43.

El partit del dissabte que ve a les 18.30 h al Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro contra el Tenerife serà decisiu per mantenir les esperances de mantenir la categoria a l'LF2.