fcb.portal.reset.password

Plantilla Barça CBS 2011/12

El primer equip de bàsquet femení va refermar amb una victòria, la segona de la temporada, el seu treball. La temporada no ha correspost l'esforç de les blaugranes amb victòries, fins ara. Contra el Cornellà, equip en la mateixa situació que el Barça CBS, les noies de Carles Murall van poder trencar amb la ratxa negativa de sis jornades consecutives amb derrota de vuit disputades.

Els nervis van ser els companys dels dos equips en l'arrencada del partit. Moltes errades i poc encert. Però el Barça CBS va prémer l'accelerador al segon quart. Amb un efectiu contracop i el domini del rebot, les blaugranes van obrir escletxa (14-25 al descans). Al tercer quart, la sortida va ser de 0-6 per trencar pràcticament el partit. Tot i això, les blaugranes encara cometien força pèrdues de pilota, cosa que permetia al Cornellà esgarrapar les diferències. El darrer quart va començar amb un 29-39, 10 punts que es van saber gestionar molt bé fins al final del partit per deixar un resultat còmode (39-52).

Cal destacar que, per la baixa de Messeguer, la jugadora del sènior B Gemma Ruiz va poder debutar amb el primer equip.

LA FITXA DEL PARTIT

BF CORNELLÀ, 39
FC BARCELONA CBS, 52

BF Cornellà (6+8+15+10): Ortiz (5), Coronado (2), Grueso (-), Sánchez (13), Vilaseca (1) – cinc inicial – Tavera (9), Sánchez (2), Salinas (2), Del Pueyo (5), López (-), Ballesté (-), Fernández (-)

Barça CBS (8+17+14+13): Pascual (6), Alsina (17), Raja (4), Martín (3), Puerta (2) – cinc inicial – Nebot A. (10), Simón (8), Reixats (2), Messeguer (-), Nebot N. (-), Ruiz (-)

Tornar a dalt