Els blaugranes guanyen i es proclamen campions

Partit de pocs punts però que dóna el Campionat de Lliga Nacional Grup Est

L’UNES FC Barcelona es va assegurar matemàticament el Campionat de Lliga Nacional del Grup Est en guanyar el CAI Saragossa a casa per un resultat de 46-37. Els blaugranes van dominar un partit des del començament, tot i que el resultat va ser molt ajustat durant els primers tres quarts.

Marcador molt baix

El matx es va caracteritzar per un marcador molt baix. Després de la finalització del primer quart el lluminós reflectia un 8-9 per als visitants, producte de la precipitació en els llançaments. El segon període va continuar de la mateixa manera, tot i que els blaugranes van mirar de jugar més ràpid. El fet d’errar tirs fàcils no va millorar l’anotació, i a la finalització dels primers 20 minuts l’UNES FC Barcelona havia capgirat el resultat i era favorable als blaugranes per 20-19.

Parcial perillós

El tercer quart va començar molt malament per als interessos culers. Els blaugranes van encaixar un parcial de 0-7 per part del CAI Saragossa que va fer témer el pitjor. Però, a partir d’aquell moment, l’equip va millorar en la construcció del joc i la pilota va circular molt millor. Al final del període el marcador reflectia un empat a 32-32.

Últim quart, decisiu

Però, com és habitual en els últims partits, en l’últim i definitiu quart els blaugranes van capgirar el resultat. La defensa va tornar a funcionar i va provocar errades en l’atac dels visitants i va fer perdre diverses pilotes clau. A més, els tirs van entrar i la fluïdesa en atac va permetre acabar l'enfrontament amb el 46-37 final.