Triomf en el debut (61-25)

El bàsquet en cadira de rodes blaugrana s’imposa còmodament al CEM L’Hospitalet en la primera jornada de Lliga

Al Pavelló Juan Carlos Navarro es va viure el primer partit de Lliga Nacional de l’Unes Barça d'aquesta temporada 2013/14, contra el CEM L'Hospitalet. Les sensacions eren diverses: primer partit, nous jugadors, entrenador nou, nou projecte..., amb un resultat final prou satisfactori.

Nervis inicials

Els nervis del principi feien males passades als blaugranes, a causa que tenien moltes opcions de tir còmodes, però fallaven sota cistella incomprensiblement. Gràcies a aquestes errades es va arribar al minut 7 amb un empat a sis punts.

Després d'un temps mort local, l'equip va semblar que es tranquil·litzava una mica i que s'ordenava en atac per acabar el primer quart amb un petit avantatge de 15-8.

El segon quart va començar igual, amb bon treball de bloquejos però fallant moltíssim sota cistella. Tot i així, amb quatre minuts jugats del segon quart els blaugranes ja disposaven d’un avantatge de 23-10, però sense jugar fluid i amb bastantes errades defensives. Van acabar el segon quart amb un avantatge de 29-17.

Trenquen el partit

A la mitja part l'entrenador va tornar a estructurar els jugadors blaugrana i mitjançant una sortida en pressió a tota la pista els barcelonistes semblaven més connectats al partit i van provocar possessions de vuit segons a la pista pròpia del CEM. L’UNES Barça anava agafant un avantatge clar fins a arribar al final de tercer quart amb un marcador clar de 46-23.

L'últim quart va servir per practicar coses, la pressió, sistemes de joc, i per acabar amb bones sensacions a la pista. Els blaugranes van deixar el CEM amb només dos punts en aquest quart i va acabar el partit amb un marcador ampli, de 61-25.