fcb.portal.reset.password

Triomf en el debut del bàsquet en cadira de rodes /FOTO:FCB

Al Pavelló Juan Carlos Navarro es va viure el primer partit de Lliga Nacional de l’Unes Barça d'aquesta temporada 2013/14, contra el CEM L'Hospitalet. Les sensacions eren diverses: primer partit, nous jugadors, entrenador nou, nou projecte..., amb un resultat final prou satisfactori.

Nervis inicials

Els nervis del principi feien males passades als blaugranes, a causa que tenien moltes opcions de tir còmodes, però fallaven sota cistella incomprensiblement. Gràcies a aquestes errades es va arribar al minut 7 amb un empat a sis punts.

Després d'un temps mort local, l'equip va semblar que es tranquil·litzava una mica i que s'ordenava en atac per acabar el primer quart amb un petit avantatge de 15-8.

El segon quart va començar igual, amb bon treball de bloquejos però fallant moltíssim sota cistella. Tot i així, amb quatre minuts jugats del segon quart els blaugranes ja disposaven d’un avantatge de 23-10, però sense jugar fluid i amb bastantes errades defensives. Van acabar el segon quart amb un avantatge de 29-17.

Trenquen el partit

A la mitja part l'entrenador va tornar a estructurar els jugadors blaugrana i mitjançant una sortida en pressió a tota la pista els barcelonistes semblaven més connectats al partit i van provocar possessions de vuit segons a la pista pròpia del CEM. L’UNES Barça anava agafant un avantatge clar fins a arribar al final de tercer quart amb un marcador clar de 46-23.

L'últim quart va servir per practicar coses, la pressió, sistemes de joc, i per acabar amb bones sensacions a la pista. Els blaugranes van deixar el CEM amb només dos punts en aquest quart i va acabar el partit amb un marcador ampli, de 61-25.

Tornar a dalt