fcb.portal.reset.password

Foto oficial del FC Barcelona-UNES Sant Feliu (Foto: arxiu - FCB)

Setè partit del que va de campanya, s'enfrontaven el FC Barcelona-Unes i el filial aragonès del CAI-promeses. El 8-90 significa la setena victòria culer que segueix amb la seva imbatibilitat. Ara els següents tres partits es perfilen com els més complicats del que resta de fase regular, la setmana que ve un FCBarcelona-Unes - Ademi Tenerife enfrontarà els dos primers de la taula a les 18.00 al Pavelló Juan Carlos Navarro, i les dos següents setmanes un doble enfrontament contra un debutant Zamora, que ocupa la tercera posició.

Primer quart, fidel reflex del matx

El primer quart ja havia de ser reflex del que succeiria durant tot el partit, un atac molt productiu i una defensa zonal molt ben exercida per part dels visitants feia que els joves valors aragonesos no poguessin aturar el successiu distanciament al marcador, finalitzant amb un 2-18.

El segon quart va començar com és habitual amb el canvi de quatre dels seus jugadors en pista, no podent ser els cinc per les baixes ja comentades, tot i això la trobada no va canviar la seva imatge i el parcial va ser molt semblant al primer, 2-20 .

El tercer, el millor quart

Després del descans arribaria el millor dels quarts per als catalans, amb un quintet poc utilitzat aquest any aconseguien el parcial més voluminós de la trobada, una estressant defensa zonal aconseguia deixar el marcador local amb el mateix tempteig que a la mitja part, 0 -28, 4-66 al final dels trenta minuts.

Ja en l'inici de l'últim quart els aragonesos estaven més encertats i aconseguien anotar amb relativa facilitat els seus últims quatre punts de la trobada, a partir d'allí el marcador només va ser augmentant pel bàndol visitant tot i que els blaugranes no van estar tan encertats en defensa i concedir nombrosos tirs per als del CAI.

LA FITXA

CAI-PROMESES, 8
FC BARCELONA-UNESCO, 90

CAI-PROMESES: Moros, Laviña (2), Sanjuan (2), De horta, Saz (4)-cinc inicial-Naval, Fernandez, escolar, Francès, Melagares, Roche.

FCBARCELONA-UNES SANT FELIU: Oscar (8), Parri (4), Angel (14), Judiht (2), Dani (16)-cinc inicial-Tedi (2), Fasu (22), Alex (14), Johney (8).

Tornar a dalt