El repàs a l’actualitat del bàsquet formatiu blaugrana (setmana 9)

Cada setmana, el lloc web oficial del Club, explicarà què fan els equips del bàsquet blaugrana formatiu

INFANTIL A

FC Barcelona Lassa, 59 - CB Boet Mataró, 9

Aquest cap de es disputava la vuitena jornada de Lliga. Visitava la Ciutat Esportiva Joan Gamper l’equip mataroní del C.B.BOET MATARÓ.

Des de l’inici, els blaugranes van imposar el seu ritme sent protagonistes del partit en ambdues parts de la pista. Ofensivament, el nivell que van plantejar els blaugranes va passar per damunt dels de Mataró. Gràcies a l’encert exterior i al bon nivell defensiu, que els va permetre anotar amb facilitat a contracop, i el bon joc que els nostres jugadors van ser capaços de fer.

INFANTIL B

FC Barcelona Lassa B, 69 - BASQUET SAMA VILANOVA, 19

Després d’una setmana amb noves experiències per als nois de l’infantil B, on es va jugar un partit amistós entre setmana, l’equip es presentava davant d’un partit en que aparentment no exigia una gran càrrega competitiva, però si de seguir consolidant les millores individuals i col·lectives.

Tot i aconseguir una diferència de 19 punts en els primers tres períodes (30-11), l’infantil B va estar poc encertat en el llançament i poc dominant en l’aspecte rebotejador. A partir del quart, però, l’equip es va acabar d’alliberar i van començar a entrar tots els llançaments i va guanyar en fluïdesa, corrent molt més al contraatac i aconseguint moltes assistències. El marcador d’aquest període ho reflectia tot: 23-2.

CADET B (Torneig)

El Cadet B va participar aquest passat cap de setmana a la VI edició del Torneig Fundació Leucèmia i Limfoma.

El primer partit disputat dissabte al matí es va decantar del costat barcelonista. Els de Xavi Pardina, molt regulars durant els 40minuts, van ser superiors al Baloncesto Alcobendas i es van imposar per 95 a 64.

Dissabte a la tarda, però, tocava un rival dur, el Movistar Estudiantes. Els madrilenys van plantar cara durant tot el partit amb una defensa molt dura i amb les idees molt clares en atac. Els blaugrana, però, van ser capaços de remuntar 14 punts de desavantatge i van acabar guanyant 69 a 73.

Diumenge el matí es va disputar la final contra el Reial Madrid, que havia guanyat l'Unicaja de Màlaga i a la selecció Infantil de Madrid.

Va ser un partit molt disputat fins a l'últim minut. Els dos equips van tenir molt encert durant tota la primera part i es va arribar al descans amb un ajustat 41 a 40 per al conjunt blanc.

Durant el tercer període els madrilenys van agafar un petit avantatge, però els blaugrana van saber respondre i van arribar amb un desavantatge de 7 punts a manca de 2 minuts.

Les ganes dels de Xavi Pardina, però, no van ser suficients i els blancs van aprofitar l'ofensiva blaugrana per anotar quatre bàsquets fàcils al contracop que van servir per finalitzar el partit. Al final 88-70 per als blancs.

Gran torneig dels blaugrana, que tot i les cinc baixes van saber competir en tot moment i van mostrar un nivell competitiu molt alt.