El repàs a l’actualitat del bàsquet formatiu blaugrana (setmana 8)

Cada setmana, el lloc web oficial del Club, explicarà què fan els equips del bàsquet blaugrana formatiu

INFANTIL A

CB Vilassar de Dalt, 26 – FC Barcelona Lassa, 76

Aquest cap de setmana es va jugar la setena jornada de Lliga. Tocava la visita a la pista del CB.Vilassar de Dalt. El matx es va jugar amb diverses particularitats, ja que per començar el cos tècnic només disposava de vuit jugadors. Aquest factor, però, no va ser un problema, i els blaugranes des de l’inici, van marcar el ritme de partit. Defensant i atacant a un molt bon nivell, el matx va servir per seguir agafant ritme, per practicar tot allò que durant la setmana donem forma als entrenaments.

INFANTIL B

Masculí Maresme 3V  88-38 FC Barcelona Lassa B

El rival va exigir molt físicament al nostre infantil B. Tot i això, els nois no es van arrugar en cap moment, i tot i que la diferència en el marcador s'anava eixamplant, sempre es van mostrar valents i amb el màxim d'intensitat.

Els tres primer períodes, malgrat la diferència ja era de 30 punts (45-15), l'equip va donar mostres de la millora constant col·lectiva, amb molt bon joc de conjunt. Al període abans del descans, però, l'equip va fer un espectacular parcial de 13-18.

Després del descans el Masculí Maresme 3V, però, va sortir decidit a tancar el marcador i va endossar un sever 16-0 i un 16-5 en els dos següents períodes. Es va tancar marcador en el 6è periode per 88-38. L'equip, tot i les adversitats, va seguir treballant i es van seguir reflectint moltes millores individuals, arribant a vèncer l'últim període.

CADET B

FC Barcelona Lassa B, 74 – Platges de Mataró, 80

El passat dissabte, el Cadet B va perdre el seu partit a casa davant el Platges de Mataró 74 a 80. Els locals van fer un molt bon inici de partit i ho varen reafirmar durant el segon període, arribant a la mitja part amb un avantatge de 6 punts.

A la represa, però, els mataronins van donar una passa endavant i, a través d'una defensa en zona que va provocar molts errors dels blaugrana, van aconseguir posar-se per davant al marcador amb un parcial de 9 a 21.

Els barcelonistes no li van perdre la cara al partit i amb les bones actuacions de Pau Carreño (23 punts, 18 rebots i 31 de valoració) i Isaac Mayo (11 punts, 19 rebots i 23 de valoració) van aconseguir tornar-se a enganxar al partit durant l'últim període.

JÚNIOR

FC Barcelona Lassa, 94 - Jac Sants, 49

Diumenge al matí es va disputar la jornada numero 12 on els blaugranes rebien un equip amb la necesitat de guanyar per sortir del grup cuer de la Lliga. A l’inici del partit el nostre junior es veia sorprés per cinc triples que faria indicar que el partit seria trabat amb un Jac Sants valent i encertat amb el tir exterior, per finalitzar el quart amb un 26-19.

A partir d'aquest moment, els blaugranes es van posar a jugar a bàsquet i un parcial de 22-6 al segon quart i un altre de 29-9 al tercer quart van sentenciar el partit.

Tot i això, amb el 77-34 al marcador, els de Sants no van deixar de lluitar i amb un bon joc van competir el quart al nostre júnior (17-15) per firmar el definitiu 94-49.