El repàs a l’actualitat del bàsquet formatiu blaugrana (setmana 6)

El repàs a l’actualitat del bàsquet formatiu blaugrana (setmana 6)

Cada setmana, el lloc web oficial del Club, explicarà què fan els equips del bàsquet blaugrana formatiu

INFANTIL A

FC Barcelona Lassa, 83 – Jac Sants A, 33

Cinquena jornada de Lliga en la que ens visitava a la Ciutat Esportiva Joan Gamper el sempre difícil Jac Sants A. Gran partit, tant en atac com en defensa, dels blaugrana. A destacar, l’empenta i la força que van mostrar els barcelonistes.

Pròxima jornada, s’inicia la 2a volta de la Fase Prèvia. Ens visita a la Ciutat Esportiva l’equip de C.E.E SANT GERVASI.

CADET B

FC Barcelona Lassa, 76 – SESE, 49

Dissabte a les 16:00 el Cadet B jugava a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant el SESE.

Els locals van sortir endollats des de l'inici, fet que va provocar un 11-0 inicial. El SESE, però, no es va deixar anar i va aconseguir refer-se arribant al final del primer període amb un 18-18 reflectit en el marcador.

El segon període va ser molt igualat de principi a fi. Els dos equips van endurir les seves defenses i això va generar menys encert en atac. A la mitja part s'arribava amb només tres punts d'avantatge per als barcelonistes, 31-28.

A la represa, els de Xavier Pardina van fer un pas endavant. La bona defensa i el control del rebot defensiu van fer que trobessin bàsquets fàcils i tirs lliurats al contracop, factors que van ser determinants per la resolució del partit.

L'actuació de Borja Fernández (28 punts, 15 rebots i 28 de valoració) va ser clau per ajudar al FC Barcelona a endur-se la victòria.

INFANTIL B

FC Barcelona Lassa B,  74 - CEB GIRONA A, 64

Partit molt disputat en els dos primers períodes on cap equip acabava de marxar en el marcador. En el tercer, no obstant, el CEB Girona va jugar uns minuts molt bons i van aconseguir un parcial de 7-17. A partir d’aquí el nostre infantil B va començar a jugar amb molta més intensitat i tots els jugadors van aportar molt encert. Això quedà reflectit en el parcial dels següents 3 períodes que fou de 37-16.

Cal destacar l’anotació de 7 triples per part de l’infantil B una molt bona xifra en aquestes categories.

L’últim període el CEB Girona va voler capgirar la situació però tot i anotar 13 punts, l’infantil B es va mostrar molt segur i encertat en l’aspecte ofensiu que va fer que la diferència es mantingués en els 10 punts finals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut