El júnior del Barça Lassa, campió de Catalunya!

El júnior del Barça Lassa, campió de Catalunya!

Els de Julbe superen per un clar 89-50 el CB L’Hospitalet a la final disputada a Vic La gran notícia per als blaugranes ha estat la tornada de Kurucs a les pistes, sis mesos després de la seva lesió

El Barça Lassa júnior s’ha proclamat aquest diumenge, a Vic, campió de Catalunya després de superar per 89-50 el CB l’Hospitalet. Els blaugranes, que han trencat el matx en el tercer període, sempre han manat en el marcador però un gran parcial després del descans ha decantat la final i ha permès al Barça recuperar un trofeu que el curs passat es va escapar.

“Estem molt contents per culminar el Campionat de Catalunya amb èxit. Les coses costen de guanyar encara que semblin fàcils quan veus el resultat final.  De cara al campionat d’Espanya mirarem d’acabar de recuperar Kurucs. L’equip està amb il·lusió i ganes, alguns d’ells ja han disputat minuts a la LEB Or”, ha comentat el tècnic Alfred Julbe un cop acabada la final.

Gran temporada

I és que aquest triomf del júnior blaugrana és el 32è de la temporada dels de Julbe a Catalunya, competició en què no han perdut cap partit. El 14-0 de la Primera Fase, combinat amb el 14-0 de la segona fase, i amb els dos triomfs de la Copa Federació, van suposar un 30-0 per al Barça Lassa júnior a Catalunya, que ha acabat mb un 32-0 amb els dos triomfs a Vic durant la Final Four.

Els pròxims reptes

I és que de l’1 al 7 de maig el júnior disputarà el Campionat d’Espanya, mentre que del 12 al 15 de maig disputarà l’Eurolliga júnior, a Berlín, en un trofeu que es preveu emocionant amb l’assistència dels millors equips d’Europa de la categoria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut