El Barça junior disputarà la final del Torneig de l’Hospitalet contra el Reial Madrid

Els de Julbe han superat amb solvpencia el Maccabi Tel Aviv (62-89) en una bona actuació coral El Madrid, per la seva banda, ha superat el Brose Baskets per 64-52 i és l’altre finalista

El Barça Lassa júnior disputarà la final del Torneig Ciutat de l’Hospitalet aquest dimecres a la tarda (18.30h, Esport3). Els homes d’Alfred Julbe han superat amb solvència i en una gran actuació el Maccabi Tel Aviv per 62-89 i arriben a la final del Torneig sense conèixer la derrota, igual que el seu rival en el partit del títol, el Reial Madrid.

El matx contra l’equip israelià ha estat molt complet. Els primers minuts han estat clau gràcies als punts i rebots del pivot Diagne i de Font, molt actiu en ambdós costats de la pista. Del 14-25 del primer període s’ha passat a un 23-30 que acostava el Maccabi. Però un parcial de 0-10 blaugrana, amb gran incidència d’Esteban i Vila, ha retornat una bona diferència als catalans, que han marxat al descans onze a dalt, 31-42.

En el tercer període el Maccabi s’ha apropat amb el 35-43, però dos triple de Vila i una cistella de Martínez han tornat la diferència a més de 10 punts (40-59) i al final del minut trenta l’avantatge blaugrana era més que evident: 45-63. En els últims deu minuts el júnior ha sabut administrar la seva renda i també ha disputat bons minuts de bàsquet fins al 62-89 final. La final, a les 18.30 hores contra el Reial Madrid.