Victòria contundent del Júnior en la jornada del bàsquet formatiu

Els homes de Joan Braulio imposen la seva llei contra el Cornellà amb un triomf per 105-35 contra els del Baix Llobregat L’Infantil A es va proclamar campió del Torneig de Xàtiva després de superar a la final el Madrid per 68-66

El Barça B d’Aleix Duran va caure aquest dissabte al pavelló del Serallo contra un CB Tarragona que va sumar el seu primer triomf de la temporada. El filial blaugrana va donar sempre la cara en un partit en el qual sempre va estar a prop al marcador fins al descans (40-39). Al segon temps els tarragonins van fer un petit parcial i van aconseguir una renda de deu punts que es va mantenir fins al 88-77 final.

Júnior

Els homes de Joan Braulio van superar per un contundent 105-35 un Cornellà que va ser inferior durant tot el partit. Els 70 punts de diferència de ben segur que no són la diferència real entre ambdós equips, però aquest diumenge passat els blaugranes van ser molt superiors i també molt efectius. Amb aquest triomf el Júnior se situa primer a la classificació amb un balanç de 6-1, el mateix que el Joventut de Badalona.

Cadet A

El Cadet A de Marc Calderón va tornar a vèncer després de la derrota a Badalona fa una setmana. El triomf per 65-58 contra el CB Cornellà ha estat important per tornar al camí de la regularitat que sempre ha mostrat el primer equip Cadet. El balanç en aquesta primera part de la temporada és de 6-1, el mateix que el Joventut.

Cadet B

Setè triomf en set partits del Cadet B de Xavi Pardina. El Formatges Betara Olost no va poder complicar les coses a un segon equip Cadet que va superar els del Lluçanès per 78-51. El balanç, de 7-0, permet als blaugranes liderar amb mà de ferro el seu grup de Cadet Preferent.

Infantil A

L’Infantil A de Ruben Muñoz es va proclamar campió del Torneig de Xàtiva, València, després de superar a la gran final el Reial Madrid per 68-66. En aquest torneig els blaugranes també van competir contra equips com el València Basket o el Baloncesto Sevilla.

Infantil B

Tercera victòria de l’Infantil B de Xavi Mas, aquest cop contra el Club Natació Terrassa per 44-61. El matx entre els del Vallès Occidental i els blaugranes va ser igualat fins al descans (27-32) i amb un nivell de contacte elevat. Tot i així, a partir del segon temps un parcial de 0-15 va desactivar un Natació Terrassa que va anar sempre a remolc al tram final. El pròxim partit dels més petits del bàsquet base serà el 8 de novembre a la Ciutat Esportiva.