Penúltima jornada abans de Nadal al bàsquet base

Penúltima jornada abans de Nadal al bàsquet base

El Júnior continua imparable, així com el Cadet A i l’Infantil A, que són líders Derrotes del Barça B a la Ciutat Esportiva i també del Cadet B a Olost

Bona jornada per al bàsquet base, la penúltima abans de les vacances de Nadal. El Barça B d’Aleix Duran va caure per un ajustat 60-63 contra el Xuven Cambados en un partit que dominava fins al descans. A la represa els gallecs van estar més encertats i van fer mal en el rebot ofensiu, i es van emportar el partit. Amb aquesta derrota el Barça B és 13è a l’Adecco Plata amb un balanç de 3-8.

El Júnior de Joan Braulio es va exhibir en la seva visita a Cornellà i va superar els locals per 43-101. Els blaugranes van ser superiors durant tot el partit i continuen el seu camí triomfal. Han acabat la primera fase amb un balanç espectacular de 13-1. El Cadet A, per la seva banda, també ha finalitzat en primera posició aquesta fase prèvia gràcies al balanç de 12-2 i també al triomf a Cornellà per un ajustat 63-70.

El Cadet B, per la seva banda, va jugar dos partits aquesta setmana i va vèncer el CEB Girona per 97-78, però va caure a Olost per 79-70. Tot i així, també ha acabat primer del seu grup amb un balanç d’11-3, el mateix que l’equip del Lluçanès. Pel que fa a l’Infantil A, con tinua guanyant i tancant el marcador als seus rivals i va superar per 69-17 el Sant Cugat. Porta un balanç de 9-0. Finalment, l’Infantil B va superar el Club Natació Terrassa per 55-38 i és segon del seu grup amb un balanç de 6-3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut