Jornada esplèndida del bàsquet base blaugrana

Jornada esplèndida del bàsquet base blaugrana

Tots els equips inferiors aconsegueixen el triomf en una jornada en què també guanya el filial, el Barça B Triomfs de prestigi del Júnior i del Cadet A, que superen el Joventut de Badalona a la Ciutat Esportiva

Gran jornada per al bàsquet formatiu. Tots els equips inferiors han sumat aquesta setmana una nova victòria i, a més, el filial, el Barça B, que juga a l’Adecco Or, també ha conegut la victòria aquest 2014. Tots els triomfs han estat importants, però en destaquen dos per damunt de la resta, per la rivalitat. El Cadet A i el Júnior van superar el Joventut de Badalona per 73-59 i per 74-56, respectivament.

Júnior

Els homes de Joan Braulio, que en la primera fase no van poder superar els badalonins en cap dels dos partits, van aconseguir sumar el segon triomf de la segona fase contra un dels rivals més complicats del grup, el Joventut de Badalona. Els blaugranes van estar més encertats en els moments clau i el triomf per 74-56 evidencia la bona feina dels de Braulio durant el partit.

Cadet A

De nou contra el Joventut, i a la Ciutat Esportiva, el Cadet A de Marc Calderón segueix intractable. Compta tots els seus partits per victòries i contra la Penya no va ser diferent. La diferència, 14 punts, suficient per seguir demostrant que són el millor equip de la categoria (73-59).

Cadet B

Gran triomf del Cadet B de Xavi Pardina a la pista del Força Lleida (72-85). Tot i el bon inici blaugrana (4-10), els del Segrià van entrar en el partit i van lluitar fins al descans (40-43). A la represa, els blaugranes van imposar el seu ritme de joc i van aconseguir una renda de 18 punts. Al tram final, els lleidatans van reduir les diferències fins al 72-85 final, que permet sumar la segona victòria en aquesta segona fase.

Infantil A

Els nois de Rubén Muñoz van superar, amb comoditat, l’UE Horta per 55-91 en un partit que no va tenir gaire història. Disputat el dissabte 18 de gener, el triomf de l’Infantil A va ser el primer de la jornada del bàsquet formatiu. Amb aquest triomf, els blaugranes han guanyat els dos partits que han disputat.

Infantil B

Debut amb victòria de l’Infantil B en aquesta segona fase. Els nois de Xavi Mas van superar l’Aracena Sant Josep per 58-71 en un partit disputat en feu badaloní. Els blaugranes, que disputen la segona fase al nivell A-2 de categoria Infantil, tindran rivals complicats com l’Andorra, el Valls, el Pineda, el Sese, el Jac Sants i la Salle Manresa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut