El Barça Regal, campió de Catalunya júnior

El Barça Regal, campió de Catalunya júnior

Els nois de Marc Calderón van superar a la gran final el Joventut de Badalona i van sumar el títol per segon any consecutiu Milovan Draskovic, amb 16 punts i 18 rebots, va ser escollit l’MVP de la final

El Barça Regal es va proclamar aquest diumenge a Castelldefels campió de Catalunya júnior després de superar per 58-65 el Joventut de Badalona. El conjunt blaugrana, entrenat per Marc Calderón, va remuntar 11 punts als verd-i-negres en l’últim període i va assegurar-se el segon títol de forma consecutiva. Milovan Draskovic, amb 16 punts i 18 rebots (29 de valoració), va ser escollit el millor jugador del partit.

Propera parada, Londres

El pròxim objectiu dels blaugranes serà el Nike International Junior Tournament (NIJT), que es disputarà a Londres durant la celebració de la Final Four (del 9 al 12 de maig). Aquest prestigiós torneig, que acull els millors equips del món en categoria júnior, comptarà amb la presència del Barça Regal i també del Joventut de Badalona. Tots dos equips, però, no es podrien veure fins a unes hipotètiques semifinals.

El Barça jugarà en una primera fase de tres partits contra l’Institut Nacional d’Esports de París (INSEP), l’OKK Spars de Sarajevo i el Team England, una selecció local. El primer i el segon del grup passaran a semifinals i se les hauran contra els dos primers del grup que formaran el Joventut de Badalona, el Lietuvos Rytas, el Team China i l’Estrella Roja.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut