fcb.portal.reset.password

  GERMÁN PARGA - FCB

El binomi esport i noves tecnologies també va tenir el seu espai al Congrés Mundial de Penyes amb la VI edició del Torneig de Futbol Games, una trobada en què els penyistes més joves van poder gaudir d’una competició del joc Pro Evolution Soccer 2017 (PES 2017), de la companyia japonesa Konami, patrocinadora de la Confederació i del FC Barcelona. I és que precisament el PES 2017 és l’únic videojoc que compta amb llicència de la UEFA, per la qual cosa resulta l’única manera de disputar de forma digital la Champions League.

La PB Collblanc-Torrassa va demostrar el seu lideratge en el videojoc aconseguint el triplet al torneig, que va tenir lloc a l’Auditori 1899 on es van habilitar més de 10 consoles per celebrar les partides. Xavi Viejo va postular-se com al primer classificat, mentre que Josua González i Moisés Julià van quedar com a segon i tercer classificats, respectivament.

El companyerisme en format digital va ser, doncs, el protagonista de la  jornada, que va comptar amb la participació de més de 70 nens i nenes.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();