fcb.portal.reset.password

Trobada a Formentera amb Xavier Mayans, Paco Clos, Jaume Ferrer, Pau Vilanova i Òscar Escoda

La Penya Blaugrana de Santa Eulària des Riu, a Eivissa, va celebrar el dissabte 11 de novembre el seu 25è aniversari amb una festa que va comptar amb la presència del directiu del FC Barcelona responsable de les penyes, Pau Vilanova, i l’exjugador Paco Clos.

La Penya de Santa Eulària des Riu és l'única penya barcelonista que hi ha a l’illa d’Eivissa, i que manté la seva activitat des de fa 25 anys.

La celebració va iniciar-se amb una visita a l’Ajuntament, on els representants blaugrana van ser rebuts per l’alcalde Vicent Marí i altres representants del consistori.

Després de la recepció de l’Ajuntament, la celebració es va traslladar al restaurant Bahía de la població, on representants de diferents penyes de les illes van acompanyar la penya amfitriona en el sopar del seu 25è aniversari.

Les copes de la Champions i la Lliga no van faltar a la celebració i Pau Vilanova i Paco Clos van ser acompanyats a la taula presidencial d'aquesta festa d’aniversari pel president de la penya de Santa Eulària des Riu, Pere Juan Rubies, i el president de la Federació de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears, Òscar Escoda.

Després dels parlaments dels representants balears, en què es va recordar la fundació de la penya i es va agrair el treball de la Federació a les illes, Pau Vilanova va felicitar la penya pels seus 25 anys de vida i per la tasca que hi efectuen, tot desitjant que puguin seguir endavant, de moment, vint-i-cinc anys més.  

Visita a Formentera

El cap de setmana dels representants barcelonistes Pau Vilanova i Paco Clos per les Balears va continuar diumenge amb una visita a Formentera, on van mantenir una trobada amb el president del Consell Insular de Formentera, Jaume Ferrer, acompanyats del vicepresident de la Penya Barcelonista de Formentera, Xavier Mayans i el president de la Federació de Penyes de les Illes Balears, Òscar Escoda.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();