fcb.portal.reset.password

Nens i nenes de l'Agrupació de Penyes als camps annexes del Miniestadi | GERMÁN PARGA - FCB

El 20 de novembre nens i nenes de les Penya Blaugrana de Vallirana i de la Penya Blau-Grana Ramon Llorens van acudir a les instal·lacions del Club per viure la primera jornada formativa de la temporada.

L’acte de presentació va tenir lloc a l’Auditori 1899 i va ser adreçat tant a pares com a nens. Van intervenir el membre de la Comissió Social, Victor Küppers, l’exjugador Paco Clos i el tutor de la FCB Escola, Quim Estrada.

La jornada va finalitzar als camps annexes del Miniestadi, on els joves van gaudir d’una experiència Barça completa amb els entrenadors de la FCB Escola.

Partit solidari a la Ciutat Esportiva

El diumenge 27 de novembre es va celebrar un partit de futbol a la Ciutat Esportiva Joan Gamper que van enfrontar l’equip del FC Lampedusa St. Pauli d’Hamburg -format per refugiats- i un equip juvenil de la Penya Blaugrana de Vallirana. Es tracta d’una iniciativa de la Fundació del FC Barcelona amb la col·laboració de la Confederació Mundial de Penyes. Aquesta arriba com a resultat de l’acord amb la present edició del premi City to City Barcelona, que organitza el FAD (Foment de les Arts i el Disseny), l’associació de professionals del disseny i l’arquitectura de Barcelona.

Tornar a dalt