fcb.portal.reset.password

Partit de la Selecció de Penyes i la PB Nova York / GERMAN PARGA - FCB

El dissabte 19 de març la Selecció de Penyes de l’Agrupació i l’equip de la Penya Barcelonista de Nova York van gaudir d’una gran jornada esportiva i barcelonista amb un partit amistós.

Els nens de categoria aleví van participar en un matx celebrat en un ambient penyístic i festiu als camps annexes del Miniestadi. L’exjugador Paco Clos i el representant de l’Agrupació, Manuel Villalba van assistir al partit, que s’ha convertit ja en un clàssic de Penyes. Abans de començar el partit, Villalba va fer entrega d’una placa commemorativa al representant de la Penya, Evan Rosental.

A banda del resultat (3-6) cal destacar que, un cop més, el Barça va guanyar el seu partit particular en organitzar una comunió barcelonista en què la victòria del moviment penyístic estava assegurada.

La PB Nova York va jugar el MIC

Els joves nord-americans van viatjar fins a Barcelona amb motiu del MIC (Mediterranian International Cup) que es va celebrar a diverses poblacions gironines entre els dies 22 i 27 de març. El partit organitzat amb la Penya va servir com a preludi a la seva participació en aquest prestigiós torneig internacional de futbol base en la seva setzena edició.

Selecció de Penyes

La Selecció de Penyes és un equip creat la temporada 2013-14 i composat per setanta nens de categoria aleví i benjamí que formen part dels equips de Penyes de l’Agrupació de Futbol de Clubs i Penyes del FC Barcelona. La Selecció va començar els entrenaments aquesta temporada el passat mes de desembre als camps annexes del Miniestadi.

Tornar a dalt