fcb.portal.reset.password

Inauguració d'escut de la PB de Costa Rica / GERMAN PARGA - FCB

El passat dissabte 23 d’abril, el Nou Espai Social va acollir la recepció 65 membres de la Peña Cultural y Recreativa Barcelonista “Diego Luna” de la mà del directiu de la Comissió Social, Oscar Ferreón i del president de la penya, Diego Luna.

La segona recepció es va realitzar a la Sala OAP de l’Àrea Social on el mateix directiu Oscar Ferreón va rebre el president de la Peña Barcelonista Pedrito, Antonio Pascual i a un grup de penyistes que es van desplaçar fins el Camp Nou i va servir com a escalfament abans del partit.

Inauguracions d’escut al Camp Nou

La façana de l’Estadi també va ser protagonista al llarg de la jornada. La Peña Barcelonista Ciudad de la Cuchillería i la Peña Barcelonista Costa Rica van inaugurar els seus escuts a la porta 59 (Rampa Sud). Els seus respectius presidents, Miquel Caps i Jaime G. Vargas van fer córrer la cortina conjuntament amb el directiu de la Comissió de Penyes, Xavier Ilincheta.

Per tancar els actes que es van produir a les instal·lacions del Club, la Peña Palentina FC Barcelona va presentar el cartell de la XV Trobada de Penyes Barcelonistes de Castella i Lleó. El directiu Oscar Ferreón va fer els honors conjuntament amb el president de la Federació de Penyes de Castella i Lleó, Nicolás Pérez i de Ricardo Pascual, president de la penya organitzadora de la Trobada.

Els socis i penyistes van poder gaudir d’una jornada de futbol en què no només les roses i els llibres van ser els protagonistes, sinó també els gols. Suárez va aconseguir quatre dianes davant l’Sporting, en un partit en que Messi i Neymar també van marcar, aconseguint un resultat final de 6-0 per seguir el camí cap a la Lliga.

Sant Jordi arreu del territori

Paral·lelament a l’activitat a l’Estadi, moltes altres penyes barcelonistes van celebrar el seu dia de Sant Jordi organitzant els seus propis actes. Algunes de les Penyes que ho van fer van ser: la Penya Blaugrana Almogàvers Empordà, la Penya Barcelonista Sants-Hostafrancs 2009, la Penya Barcelonista “La Guineu”, la Penya Blaugrana Les Corts, la Penya Barcelonista Casal Català de Caracas, la Penya Barcelonista Sant Martí Sarroca, la Penya Barcelonista de Mollet o la Penya Sant Andreu de la Barca.

Tornar a dalt