fcb.portal.reset.password

Bartomeu, Arda, Munir, Sandro, Aleix Vidal i Robert Fernández, a l'acte amb les Penyes / VÍCTOR SALGADO-FCB

El nou secretari tècnic, Robert Fernández, Aleix Vidal i Arda Turan, els dos nous fitxatges del primer equip de futbol del FC Barcelona, han estat presentats davant del Congrés de Penyes al Palau de Congressos juntament amb els joves Munir i Sandro, que aquest any ja formaran part de la primera plantilla a tots els efectes.

Josep Maria Bartomeu ha estat el mestre de cerimònies i l’encarregat de presentar les noves incorporacions, que han dedicat unes paraules als penyistes: “Estic molt agraït. Serem imparables si estem units i vosaltres sabeu que això és necessari”, ha declarat Fernández. Per la seva banda, Aleix Vidal ha afegit: “Torno a la que va ser casa meva, i espero que ho sigui fins al final de la meva carrera”. Arda Turan s’ha deixat anar en castellà i ha assegurat que “el Barça és el millor equip del món”.

Per tancar l’acte, els jugadors i el secretari tècnic han saludat els presidents i representants de les penyes i s’han fet la fotografia de rigor amb el president Bartomeu.

El millor moment de les penyes

Davant de 1.057 penyistes, el president Josep Maria Bartomeu ha repassat el bon moment que viu el moviment social de la institució i ha recordat que actualment “el Club compta amb més de 150.000 penyistes al món”. Jordi Cardoner ha estat l’encarregat de fer menció de la polítiques socials del col·lectiu, mentre que Pau Vilanova ha destacat els reptes de futur amb la iniciativa “Socis fem Penya”.

A més, el Congrés ha dedicat un sentit homentatge a Edmundo Bazo, president de la Federació de Penyes Barcelonistes de Madrid, que va morir al mes de juny.


Les noves incorporacions es presenten al... por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();