fcb.portal.reset.password

Manel Vich, a l'Estadi que tantes vegades ha escoltat la seva veu / GERMÁN PARGA-FCB

Les penyes del FC Barcelona no han amagat la seva tristesa arran de la notícia de la defunció de la veu del Camp Nou, Manel Vich. A continuació reproduïm el comunicat emès per la Confederació Mundial de Penyes:


La Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona vol expressar el seu més sentit condol per la pèrdua d’una de les icones per a la massa social barcelonista: Manel Vich, la veu del Camp Nou. Entre les 100.000 veus que hi havia cada tarda de partit a l’Estadi, la seva era la que es feia escoltar.

Sempre recordarem aquell “Bona tarda, i benvinguts a l’Estadi”. Semblava que el partit no podia començar sense la veu de Manel Vich donant el tret de sortida amb aquesta salutació ferma, amb convicció i, alhora, amb seny i prudència.

Et trobarem a faltar. Et trobarem a faltar perquè ens deixa un dels nostres, a l’Estadi i també a les penyes del Barça, per a les quals mai has tingut un no per resposta, i has participat i assistit a actes de tot tipus i a qualsevol indret del territori. El moviment torna a estar de dol, ara per una persona propera, senzilla, que va esdevenir les cordes vocals del Camp Nou, i ens costarà acostumar-nos-hi.

Descansa en pau, Manel, la veu del Camp Nou. Ara podem dir “Bona nit, i benvingut a l’Olimp barcelonista”.

Tornar a dalt