fcb.portal.reset.password

Penyistes rendint homenatge a Johan Cruyff / GERMAN PARGA - FCB

Penyistes i Directius del FC Barcelona rendint homenatge a Johan Cruyff / GERMAN PARGA - FCB

El passat 29 de març, el president de la Confederació Mundial de Penyes, Antoni Guil, va acudir al Memorial Cruyff del Camp Nou i va ser rebut pel vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner i Casaus i pel directiu Pau Vilanova.

El moviment va voler retre un homenatge a la llegenda del futbol, Johan Cruyff com a exjugador i exentrenador del FC Barcelona. Les Penyes foren representades per diferents presidents de Federacions i de les mateixes Penyes que s'havien desplaçat a les instal·lacions del Club per acomiadar el mite holandès.

El moviment penyístic va realitzar una ofrena floral a l’espai situat a la tribuna principal de l’Estadi, pel qual hi van passar més de 60.000 de persones durant els últims dies, entre les que destaquen personalitats del món de l’esport i de les institucions catalanes.

 Declaracions d’Antoni Guil, president de la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona:

“Hem de perpetuar el llegat que ens ha deixat en Johan als barcelonistes i als amants del futbol”

“El moviment de Penyes va créixer gràcies a futbolistes i persones com en Johan Cruyff”

“El factor encara més important que els títols va ser la seva forma de veure i viure el futbol. Aquest fet ha permès a les generacions posteriors aconseguir grans fites en la història del futbol modern”

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();