Fase de grups de la Champions

Fase de grups de la Champions

Ja està definit el calendari del grup E de la Lliga de Campions

Ahir es va celebrar a Mònaco el sorteig de la Lliga de Campions 2015-16. Bayer Leverkusen, Roma i Bate Borisov són els primers rivals dels de Luis Enrique en la màxima competició d’aquesta temporada. Des de setembre a desembre, aquest grup es disputarà si segueix en la competició, a partir de l’any que ve.

Primer partit, a Roma

El Barça començarà la defensa del títol allà on va culminar el primer triplet de la seva història. L’estadi olímpic de la Ciutat Eterna acollirà l’estrena dels blaugrana d’enguany davant l’AS Roma, el proper 16 de setembre.

Durant els propers dies us farem arribar tota la informació referent al procediment de sol·licitud d’entrades per aquest partit, així com també la resta de desplaçaments europeus.

Calendari

Definit ja el calendari, a banda de començar la competició a Roma, el 29 de setembre s’obrirà la temporada europea a l’Estadi, davant el Bayer Leverkusen. El 20 d’octubre, el Barça viatjarà a Bielorrússia per enfrontar-se al Bate Borisov, mentre el dia 4 de novembre es jugarà el mateix partit, al Camp Nou. L’AS Roma visitarà Barcelona el 24 de novembre, i quedarà tancada la fase de grups el dia 9 de desembre a Leverkusen.

Entrades

Durant les properes setmanes començarà la venda d’entrades per als partits a l’Estadi, a través del web del Club. Les entrades pels desplaçaments s’assignaran mitjançant formularis, dels quals s’anirà informant puntualment per tots els mitjans oficials.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut