Tenyirem Berlín de blaugrana

Tenyirem Berlín de blaugrana

La Penya Barcelonista Berlín Culé acull els barcelonistes desplaçats a la capital alemanya

Berlín espera el Barça i els seus socis i penyistes. I com no podia ser d’una altra manera, la penya local, la Penya Barcelonista Berlín Culé, donarà la benvinguda i farà d’amfitriona a la capital alemanya. És per això que ha preparat un sopar el dia 5 de juny, dia abans de la gran final amb la Juventus a l’Estadi Olímpic.

Un escenari emblemàtic

El sopar començarà a les 19 h i se celebrarà al restaurant Hopfingerbräu im Palais, al carrer Ebertstraße número 24. Aquest restaurant està just a tocar de la mítica porta de Brandenburg, símbol de Berlín, i testimoni de moltes fites que han marcat la història d’Alemanya, i d’Europa. Els penyistes culés, ara, estan també cridats a fer història davant d’aquest monument emblemàtic.

Inscripcions

Per assistir al sopar organitzat per la Penya Barcelonista Berlín Culé, cal inscriure-s’hi prèviament abans del 31 de maig. El preu és de 25 € per persona, i es pot realitzar via formulari al web de la penya www.pbbc.de. Les places són limitades a causa de l’aforament de la sala.

A més, també teniu una adreça de correu electrònic a la vostra disposició, per si sorgís qualsevol mena de dubte: ticket@pbbc.de.

No podeu faltar a una altra gran festa del barcelonisme a Europa. Aquest cop, Berlín serà un escenari magnífic per desplegar els colors blau i grana!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut