Setmana Gran al Mini!

Setmana Gran al Mini!

Set dies històrics al Miniestadi, que acolliran un partit de Lliga Adelante i dos de Champions

La setmana que ve serà memorable en la història del Miniestadi. En només sis dies la gespa que va trepitjar Guillermo Amor substituint Maradona l’any 82 acollirà un partit de la Youth Champions League, un de la Women’s Champions League i un de Liga Adelante.

Les penyes tindreu un paper crucial donant suport al Juvenil A, el Barça B i el Femení A vers la glòria i fer que aquesta setmana vinent formi part de la història recent del FC Barcelona. A més, les entrades són gratuïtes, per la qual cosa no hi ha excusa perquè el Mini presenti les seves millors gales.

El Juvenil A, el tret de sortida

El dia abans del Barça–Milan al Camp Nou el Juvenil A jugarà el seu partit amb els seus homòlegs a la Youth Champions League. Els de Jordi Vinyals ja van golejar els ‘rossoneri’ per 2-6, i ara cal aconseguir tres punts més per assegurar-se un lloc per a la fase següent.

El partit és el dimarts dia 5 de novembre a les 17.45 h i l’entrada és gratuïta. No cal retirar cap mena d’entrada, ja que és un matx d’accés lliure a tothom a totes les àrees del Mini.

El Barça B, a la categoria de plata

El dissabte 9 de novembre a les 18 h el Barça B s’enfrontarà al Jaén en la Jornada 13 de la Lliga Adelante, considerada una de les deu millors Lligues europees. Els d’Eusebio de ben segur que oferiran un bon espectacle, en el qual podreu veure les properes estrelles del Camp Nou.

Com és habitual, les penyes podeu adquirir entrades gratuïtes. Només cal que envieu un correu electrònic a penyes@fcbarcelona.cat indicant el nom i el número de penya, i el nombre d’entrades que voleu. La petició s’ha d’enviar abans del dimarts dia 5 de novembre.

Un Femení de Champions, per tancar

La setmana gran al Mini finalitzarà com haurà començat, amb un partit de Lliga de Campions. En aquest cas, el Femení A, que ja ha fet història arribant per primer cop a vuitens de la Women’s Champions League. Les rivals, el Zurich Frauen, no ho posaran fàcil, però segur que les noies de Xavi Llorens lluitaran per arribar a quarts de final de la màxima competició europea, el diumenge dia 10 de novembre a les 12 h del migdia.

El partit és de lliure accés: us hi esperem a tots amb les vostres samarretes i banderes blaugrana. Aquesta setmana, un cop més, farem història!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut